Tonic Bautura Racoritoare BIO Fructe Soc cu Miere 0,25l

Tonic Bautura Racoritoare BIO Fructe Soc cu Miere 0,25l

0(scrie una)
COD: PS28
În Stoc
Cantitate
14,00 lei

Amestec de suc de fructe de soc cu apa si indulcit usor cu miere ecologica care are avantajul ca se poate consuma oricand. Fiind cu adaos de miere, este o bautura usor dulce, placuta, care pastreaza gustul puternic al fructelor.

Continutul sticlei: 30 % suc de soc, 10 % miere si 60 % apa. Poate fi consumat inclusiv de copii cu varste de peste 6 ani. Socul este un fruct recunoscut ca fortifiant dar si reconfortant.

Suc preparat exclusiv din fructe din plantatia proprie produse in sistem ecologic. Fara aditivi, conservanti, arome sau coloranti!  

Atentionari: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. 

A se păstra la temperatura de maxim 25 grd C și ferit de umezeala. După deschidere, ambalajul se păstreaza în frigider la temperatura de 3-8 grd C și se consumă în termen de 3 zile. Agitati inainte de consum.

Produs pasteurizat la temperatura de 82 grd C. Nu contine conservanti, coloranti.

Declaratie nutritionala, in medie, pentru 100g. Valoarea energetica 248,8 kJ/59,3 kcal; Grasimi 0,12g, din care acizi grasi saturati 0,12 g;

Glucide totale 14,22 g, din care zaharuri 8,88 g; Proteine 0,19 g.

Conține cantități neglijabile de sare. Prezența conținutului de sare se datorează exclusiv prezenței in mod natural a sodiului.

Produsele Aromela nu au ca si ingredient nici unul din cei 14 alergeni iar in unitatea de procesare nu au fost procesate produse care ar putea contine unul din cei 14 alergeni, respectiv: cereale, crustacea, ouă, pește, arahide, soia, lapte, fructe cu coajă lemnoasă, telină, muștar, semințe de susan, dioxidul de sulf și sulfiții, lupin, moluște, respective produse derivate ale acestora.

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

whatsapp