Suc de Mure BIO 0,25l

Suc de Mure BIO 0,25l

0(scrie una)
COD: PS79
În Stoc
Cantitate
22,00 lei

Suc ecologic de mure, ambalat in sticle, avand capacitatea de 0,25 L. Suc preparat exclusiv din fructe de mur din plantatia proprie, produse in sistem ecologic.

Atentionari: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta echilibrata si un mod de viata sanatos.

A se păstra la temperatura de maxim 25 grd C și ferit de umezeala. După deschidere, ambalajul se păstreaza în frigider la temperatura de 3-8 grd C și se consumă în termen de 3 zile. Agitati inainte de consum.

Ingrediente: Suc ecologic de mure 100%.

Produs pasteurizat la temperatura de 82 grd C. Nu contine conservanti, coloranti, adaos de zahar.

Declaratie nutritionala, in medie, pentru 100g. Valoarea energetica 179,5 kJ/42kcal; Grasimi 0,27g, din care acizi grasi saturati 0,27 g;

Glucide totale 9,62 g, din care zaharuri 7,45 g; Proteine 0,33 g.

Conține cantități neglijabile de sare. Prezența conținutului de sare se datorează exclusiv prezenței in mod natural a sodiului.

Produsele Aromela nu au ca si ingredient nici unul din cei 14 alergeni iar in unitatea de procesare nu au fost procesate produse care ar putea contine unul din cei 14 alergeni, respectiv: cereale, crustacea, ouă, pește, arahide, soia, lapte, fructe cu coajă lemnoasă, telină, muștar, semințe de susan, dioxidul de sulf și sulfiții, lupin, moluște, respective produse derivate ale acestora.

 

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

whatsapp