Suc de Aronia si Miere BIO 0,25l

Suc de Aronia si Miere BIO 0,25l

0(scrie una)
COD: PS9
În Stoc
Cantitate
22,00 lei

Suc ecologic de Aronia cu miere, ambalat in sticle, avand capacitatea de 0,25 L. Ambalaj recomandat consumatorilor ce au spatiu redus de depozitare in frigider!Suc preparat exclusiv din fructe de aronia din plantatia proprie produse in sistem ecologic. Fara aditivi, conservanti, arome sau coloranti!

Atentionari: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. 

A se păstra la temperatura de maxim 25 grd C și ferit de umezeala. După deschidere, ambalajul se păstreaza în frigider la temperatura de 3-8 grd C și se consumă în termen de 3 zile. Agitati inainte de consum.

Ingrediente: Suc ecologic de aronia (Aronia Melanocarpa) 80%, miere ecologic poliflora 20%.

Produs pasteurizat la temperatura de 82 grd C. Nu contine conservanti, coloranti.

Declaratie nutritionala, in medie, pentru 100g. Valoarea energetica 488 kJ/115kcal; Grasimi 0,31g, din care acizi grasi saturati 0,31 g;

Glucide totale 27,63 g, din care zaharuri 17,92 g; Proteine 0,43 g.

Conține cantități neglijabile de sare. Prezența conținutului de sare se datorează exclusiv prezenței in mod natural a sodiului.

Produsele Aromela nu au ca si ingredient nici unul din cei 14 alergeni iar in unitatea de procesare nu au fost procesate produse care ar putea contine unul din cei 14 alergeni, respectiv: cereale, crustacea, ouă, pește, arahide, soia, lapte, fructe cu coajă lemnoasă, telină, muștar, semințe de susan, dioxidul de sulf și sulfiții, lupin, moluște, respective produse derivate ale acestora.

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

whatsapp