Suc de Capsuni BIO 0,25l

Suc de Capsuni BIO 0,25l

0(scrie una)
COD: PS78
În Stoc
Cantitate
22,00 lei

Suc ecologic de capsuni, ambalat in sticle, avand capacitatea de 0,25 L. Suc preparat exclusiv din fructe de capsuni din plantatia proprie, produse in sistem ecologic.

Fara aditivi, conservanti, arome sau coloranti!

✔️ Sucul ecologic de capsuni este realizat din fructe certificate ecologic din plantatia proprie. 

Atentionari: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. 

A se păstra la temperatura de maxim 25 grd C și ferit de umezeala. După deschidere, ambalajul se păstreaza în frigider la temperatura de 3-8 grd C și se consumă în termen de 3 zile. Agitati inainte de consum.

Ingrediente: Suc ecologic de capsuni 100%.

Produs pasteurizat la temperatura de 82 grd C. Nu contine conservanti, coloranti.

Declaratie nutritionala, in medie, pentru 100g. Valoarea energetica 203 kJ/48,6kcal; Grasimi 0,5g, din care acizi grasi saturati 0,5 g;

Glucide totale 11,7 g, din care zaharuri 7,14g; Proteine 1 g.

Conține cantități neglijabile de sare. Prezența conținutului de sare se datorează exclusiv prezenței in mod natural a sodiului.

Produsele Aromela nu au ca si ingredient nici unul din cei 14 alergeni iar in unitatea de procesare nu au fost procesate produse care ar putea contine unul din cei 14 alergeni, respectiv: cereale, crustacea, ouă, pește, arahide, soia, lapte, fructe cu coajă lemnoasă, telină, muștar, semințe de susan, dioxidul de sulf și sulfiții, lupin, moluște, respective produse derivate ale acestora.

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

whatsapp