Sirop de Soc BIO indulcit cu sirop de mere 0,25l

Sirop de Soc BIO indulcit cu sirop de mere 0,25l

Sirop de Soc BIO indulcit cu sirop de mere 0,25l

0(scrie una)
COD: PS100018
În Stoc
Cantitate
22,00 lei

Sirop bio din fructe de soc. Nu contine zahar adaaugat. Este indulcit cu sirop ecologic de mere (50%).

Siropurile formează o categorie populară de băuturi, în special în rândul familiilor cu copii. 

Beneficiile sunt: siropurile oferă numeroase utilizări cu costuri reduse, de la prepararea clasică a băuturilor cu sirop diluat până la utilizarea ca aditiv de fructe pentru deserturi și iaurturi cu înghețată. Siropurile sunt de asemenea tot mai utilizate în cocktailuri și în băuturile la modă. 

Fiți inspirați și răsfățați-vă cu experiențe gustative impresionante, echilibrate .

Atentionari:A se păstra la temperatura de maxim 25 grd C și ferit de umezeala. După deschidere, ambalajul se păstreaza în frigider la temperatura de 3-8 grd C și se consumă în termen de 3 zile. Agitati inainte de consum.

Ingrediente: Suc ecologic de soc 50%, suc eco de mere 50%.

Produs pasteurizat la temperatura de 82 grd C. Nu contine conservanti, coloranti.

Declaratie nutritionala, in medie, pentru 100g. Valoarea energetica 784,5 kJ/184,5 kcal; Grasimi 0,12g, din care acizi grasi saturati 0,12 g;

Glucide totale 45,22 g, din care zaharuri 36,7 g; Proteine 0,39 g.

Conține cantități neglijabile de sare. Prezența conținutului de sare se datorează exclusiv prezenței in mod natural a sodiului.

Produsele nu au ca si ingredient nici unul din cei 14 alergeni iar in unitatea de procesare nu au fost procesate produse care ar putea contine unul din cei 14 alergeni, respectiv: cereale, crustacea, ouă, pește, arahide, soia, lapte, fructe cu coajă lemnoasă, telină, muștar, semințe de susan, dioxidul de sulf și sulfiții, lupin, moluște, respective produse derivate ale acestora. 

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

whatsapp