Pudra BIO de Afine, 100 gr

Pudra BIO de Afine, 100 gr

0(scrie una)
COD: PS1008
În Stoc
Cantitate
30,00 lei

Pudra bio de afin. Fructele provin si sunt procesate in Romania, fiind un produs 100% romanesc. Temperatura de uscare a fost mentinuta coborata pentru a păstra concentrația ridicată de nutrienți din acest fruct, inclusiv antioxidanți, fibre, vitamine și fitonutrienți.

Se poate amesteca in smothies, in bolul de cereale zilnic sau chiar si ceai. In plus, se poate amesteca cu miere si se obtine o crema miere cu pudra de afin delicioasa si care ofera energia necesara zi de zi.

Pudra este de o culoare grena spre violet și este ideală pentru utilizare în amestecuri uscate. Aceasta adauga aroma, culoare si contribuie multumita beneficiile nutriționale ale acestui fruct, prajiturilor, cremelor, deserturilor, băuturilor si chiar si sosurilor sau inghetatei. 

A se păstra la temperatura de maxim 25 grd C și ferit de umezeala. După deschidere, ambalajul se păstreaza la loc racoros și se consumă în termen de 30 de zile. 

Ingrediente:fructe eco de afine 100%. 


Produsele nu au ca si ingredient nici unul din cei 14 alergeni iar in unitatea de procesare nu au fost procesate produse care ar putea contine unul din cei 14 alergeni, respectiv: cereale, crustacea, ouă, pește, arahide, soia, lapte, fructe cu coajă lemnoasă, telină, muștar, semințe de susan, dioxidul de sulf și sulfiții, lupin, moluște, respective produse derivate ale acestora. 

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

whatsapp