Pachet Suc BIO de Aronia si Suc BIO de Aronia cu Soc

Pachet Suc BIO de Aronia si Suc BIO de Aronia cu Soc

Pachet Suc BIO de Aronia si Suc BIO de Aronia cu Soc

0(scrie una)
COD: PS102
În Stoc
Cantitate
160,00 lei


Pachetul contine o cutie de suc bio de aronia de 3 l si o cutie de suc bio de aronia si soc de 3 l.

Atentionari: Nu se recomanda consumul de catre copii, femei insarcinate sau care alapteaza. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta echilibrata si un mod de viata sanatos.

A se păstra la temperatura de maxim 25 grd C și ferit de umezeala. După deschidere, ambalajul se păstreaza în frigider la temperatura de 3-8 grd C și se consumă în termen de 30 de zile. Agitati inainte de consum.

Mod de utilizare si doza recomandata pentru consum zilnic: adulti si copii cu varsta peste 14 ani, cate 50 ml de doua ori pe zi, ca atare sau diluat in apa, dupa masa.

Ingrediente suc de aronia: Suc ecologic de aronia (Aronia Melanocarpa) 100%.

Ingrediente suc de aronia si soc: Suc ecologic de aronia (Aronia Melanocarpa) 50%, suc ecologic de soc 50%.

Produs pasteurizat la temperatura de 82 grd C. Nu contine conservanti, coloranti, adaos de zahar.


Declaratie nutritionala, suc de aronia, in medie, pentru 100g. Valoarea energetica 282 kJ/67kcal; Grasimi 0,27g, din care acizi grasi saturati 0,27 g;

Glucide totale 15,7 g, din care zaharuri 10,8 g; Proteine 0,32 g.


Declaratie nutritionala, suc de aronia si soc, in medie, pentru 100g. Valoarea energetica 313 kJ/74kcal; Grasimi 0,35g, din care acizi grasi saturati 0,35 g;

Glucide totale 17,21 g, din care zaharuri 13,08 g; Proteine 0,42 g.

Conține cantități neglijabile de sare. Prezența conținutului de sare se datorează exclusiv prezenței in mod natural a sodiului.

Produsele nu au ca si ingredient nici unul din cei 14 alergeni iar in unitatea de procesare nu au fost procesate produse care ar putea contine unul din cei 14 alergeni, respectiv: cereale, crustacea, ouă, pește, arahide, soia, lapte, fructe cu coajă lemnoasă, telină, muștar, semințe de susan, dioxidul de sulf și sulfiții, lupin, moluște, respective produse derivate ale acestora. 

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

whatsapp