Sirop de Lavanda cu Miere BIO 0,25l

Sirop  de Lavanda cu Miere BIO 0,25l

Sirop de Lavanda cu Miere BIO 0,25l

0(scrie una)
COD: PS38
În Stoc
Cantitate
22,00 lei

Sirop de lavanda indulcit cu miere. Lavanda este soiul Angustifolia True si provine din plantatia proprie. Mierea este certificata ecologic.

Produsul este un produs soft, nu foarte dulce, aroma de lavanda si miere impletindu-se discret.

Efectul lavandei este reconfortant, linistitor, placut.

Atentionari: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta echilibrata si un mod de viata sanatos.

A se păstra la temperatura de maxim 25 grd C și ferit de umezeala. După deschidere, ambalajul se păstreaza în frigider la temperatura de 3-8 grd C și se consumă în termen de 3 zile. Agitati inainte de consum.

Ingrediente: Infuzie de lavanda ecologica 68%, miere ecologica poliflora 32%.

Produs pasteurizat. Nu contine conservanti, coloranti, adaos de zahar.

Declaratie nutritionala, in medie, pentru 100g. Valoarea energetica 419,5 kJ/98,15kcal; Grasimi 0,15g, din care acizi grasi saturati 0,15 g;

Glucide totale 24,09 g, din care zaharuri 14,83 g; Proteine 0,278 g.

Conține cantități neglijabile de sare. Prezența conținutului de sare se datorează exclusiv prezenței in mod natural a sodiului.

Produsele nu au ca si ingredient nici unul din cei 14 alergeni iar in unitatea de procesare nu au fost procesate produse care ar putea contine unul din cei 14 alergeni, respectiv: cereale, crustacea, ouă, pește, arahide, soia, lapte, fructe cu coajă lemnoasă, telină, muștar, semințe de susan, dioxidul de sulf și sulfiții, lupin, moluște, respective produse derivate ale acestora. 

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

whatsapp