Sirop Flori de Soc cu Miere BIO, 3L

Sirop Flori de Soc cu Miere BIO, 3L

Sirop Flori de Soc cu Miere BIO, 3L

0(scrie una)
COD: PS25
În Stoc
Cantitate
100,00 lei


Sirop ecologice de flori de soc cu miere, ambalat in Bag in  Box, avand capacitatea de 3 L. Preparat exclusiv din flori de soc din plantatia proprie produse in sistem ecologic. Fara aditivi, conservanti, arome sau coloranti !

Mierea este certificata ecologic.

Atentionari: A se păstra la temperatura de maxim 25 grd C și ferit de umezeala. După deschidere, ambalajul se păstreaza în frigider la temperatura de 3-8 grd C și se consumă în termen de 30 zile. Agitati inainte de consum.

Ingrediente: miere ecologica poliflora 35%, floare eco de soc 5%, apa.

Produs pasteurizat. Nu contine conservanti, coloranti, adaos de zahar.

Declaratie nutritionala, in medie, pentru 100g. Valoarea energetica 432 kJ/102 kcal; Grasimi 0,23g, din care acizi grasi saturati 0,23 g;

Glucide totale 24,7 g, din care zaharuri 15,8 g; Proteine 0,2 g.

Conține cantități neglijabile de sare. Prezența conținutului de sare se datorează exclusiv prezenței in mod natural a sodiului.

Produsele nu au ca si ingredient nici unul din cei 14 alergeni iar in unitatea de procesare nu au fost procesate produse care ar putea contine unul din cei 14 alergeni, respectiv: cereale, crustacea, ouă, pește, arahide, soia, lapte, fructe cu coajă lemnoasă, telină, muștar, semințe de susan, dioxidul de sulf și sulfiții, lupin, moluște, respective produse derivate ale acestora. 

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

whatsapp