Tonic Bautura Racoritoare BIO Fructe Soc cu Mere 0,25l

Tonic Bautura Racoritoare BIO Fructe Soc cu Mere 0,25l

0(scrie una)
COD: PS72
În Stoc
Cantitate
14,00 lei

Tonicul ecologic de soc cu mere este o bautura racoritoare realizata din fructe de soc cu adaos de suc concentrat de mere. Produsul este certificat ecologic, fiind realizat integral din produse certificate ecologic.

In plus este procesat intr-o unitate care proceseaza numai ecologic, astfel incat pe fluxul tehnologic sa nu interactionaza cu produse conventionale.

Contine 30% fruct de soc, 10% suc concentrat de mere, apa de izvor alcalina.

Produs realizat in Romania.

Atentionari: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. 

A se păstra la temperatura de maxim 25 grd C și ferit de umezeala. După deschidere, ambalajul se păstreaza în frigider la temperatura de 3-8 grd C și se consumă în termen de 3 zile. Agitati inainte de consum.


Produs pasteurizat la temperatura de 82 grd C. Nu contine conservanti, coloranti.

Declaratie nutritionala, in medie, pentru 100g. Valoarea energetica 235,5 kJ/55,3 kcal; Grasimi 0,07g, din care acizi grasi saturati 0,07 g;

Glucide totale 13,5 g, din care zaharuri 9,94 g; Proteine 0,12 g.

Conține cantități neglijabile de sare. Prezența conținutului de sare se datorează exclusiv prezenței in mod natural a sodiului.

Produsele Aromela nu au ca si ingredient nici unul din cei 14 alergeni iar in unitatea de procesare nu au fost procesate produse care ar putea contine unul din cei 14 alergeni, respectiv: cereale, crustacea, ouă, pește, arahide, soia, lapte, fructe cu coajă lemnoasă, telină, muștar, semințe de susan, dioxidul de sulf și sulfiții, lupin, moluște, respective produse derivate ale acestora.

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

whatsapp