Suc de Aronia si Mure BIO 3 L

Suc de Aronia si Mure BIO 3 L

Suc de Aronia si Mure BIO 3 L

0(scrie una)
COD: PS18
În Stoc
Cantitate
99,00 lei

Suc ecologic de Mure (50%) si Aronia (50%), ambalat in bag-in-box cu robinet, avand capacitatea de 3L. Pachet economic, avand cel mai bun pret pe litru! Suc preparat exclusiv din fructe de aronia si mure din plantatia proprie produse in sistem ecologic. Fara aditivi, conservanti, arome sau coloranti!

Aspectul cutiei poate sa difere, in functie de cutiile printate aflate pe stoc.

Sucurile ecologice AROMELA sunt sucuri obtinute din fructe ecologice, presate la rece si apoi pasteurizate, in vederea utilizarii intr-o perioada mai mare de timp.

In procesul de pasteurizare, temperatura produsului creste rapid, apoi coboara. Procesul este in intregime sigur si sanatos si similar cu pregatirea conservelor de casa pentru iarna. Totusi, diferita de procesul realizat in casa si datorita solutiilor avansate, pasteurizarea minimizeaza pierderea de vitamine sensibile la temperatura, saruri minerale sau macronutrienti. Rolul procesului este acela de a pastra valoarea nutritiva, distrugand, in acelasi timp, microorganismele si enzimele, care, pastrate in suc, ar conduce la procesul natural de fermentatie.

Atentionari: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. 

A se păstra la temperatura de maxim 25 grd C și ferit de umezeala. După deschidere, ambalajul se păstreaza în frigider la temperatura de 3-8 grd C și se consumă în termen de 30 zile. Agitati inainte de consum.

Ingrediente: Suc ecologic de aronia (Aronia Melanocarpa) 50%, suc ecologic de mure 50%.

Produs pasteurizat la temperatura de 82 grd C. Nu contine conservanti, coloranti.

Declaratie nutritionala, in medie, pentru 100g. Valoarea energetica 200 kJ/47,8kcal; Grasimi 0,27g, din care acizi grasi saturati 0,27 g;

Glucide totale 10,83 g, din care zaharuri 8,12 g; Proteine 0,33 g.

Conține cantități neglijabile de sare. Prezența conținutului de sare se datorează exclusiv prezenței in mod natural a sodiului.

Produsele Aromela nu au ca si ingredient nici unul din cei 14 alergeni iar in unitatea de procesare nu au fost procesate produse care ar putea contine unul din cei 14 alergeni, respectiv: cereale, crustacea, ouă, pește, arahide, soia, lapte, fructe cu coajă lemnoasă, telină, muștar, semințe de susan, dioxidul de sulf și sulfiții, lupin, moluște, respective produse derivate ale acestora.

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

whatsapp