Limonada BIO cu floare de soc, miere si lamaie 0,25l

Limonada BIO cu floare de soc, miere si lamaie 0,25l

Limonada BIO cu floare de soc, miere si lamaie 0,25l

0(scrie una)
COD: PS10016
În Stoc
Cantitate
10,00 lei

Limonada cu floare de soc, lamaie si miere. Este o bautura racoritoare perfecta pentru zilele calduroase de vara. Fiind din ingrediente certificate ecologic este si o bautura racoritoare foarte sanatoasa, pentru toate varstele.

 Atentionari: A se păstra la temperatura de maxim 25 grd C și ferit de umezeala. După deschidere, ambalajul se păstreaza în frigider la temperatura de 3-8 grd C și se consumă în termen de 3 zile. Agitati inainte de consum.

Ingrediente: miere ecologica, lamaie ecologica, floare de soc ecologica, apa.

Produs pasteurizat. Nu contine conservanti, coloranti, adaos de zahar.

Declaratie nutritionala, in medie, pentru 100g. Valoarea energetica 159,1 kJ/37,24kcal; Grasimi 0,05g, din care acizi grasi saturati 0,05 g;

Glucide totale 9,13 g, din care zaharuri  5,68 g; Proteine 0,12 g.

Conține cantități neglijabile de sare. Prezența conținutului de sare se datorează exclusiv prezenței in mod natural a sodiului.

Produsele nu au ca si ingredient nici unul din cei 14 alergeni iar in unitatea de procesare nu au fost procesate produse care ar putea contine unul din cei 14 alergeni, respectiv: cereale, crustacea, ouă, pește, arahide, soia, lapte, fructe cu coajă lemnoasă, telină, muștar, semințe de susan, dioxidul de sulf și sulfiții, lupin, moluște, respective produse derivate ale acestora. 

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

whatsapp