Targuri locale

Targuri locale

Povestea Brandului
AROMELA este o afacere de familie începută în 2014 pe meleagurile românești, a cărei poveste s-a născut dintr-un vis frumos.

Aromela nu este doar o plantație de plante și fructe ecologice, ci este și o pasiune din suflet, pentru oameni și natură.

O pasiune ce ne urmărește prin fiecare pas al procesului de producție, de la cultivarea și culegerea propriilor fructe, până la procesarea și ambalarea lor.

Astăzi, sub brandul Aromela există nenumărate produse din fructe bio pe care noua ne place sa le numim: mină de aur pentru corp.
Targuri locale
 Ziua portilor deschise la Statiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultura Baneasa 
În cadrul evenimentului "Ziua Porților Deschise" la Statiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultura Baneasa, participanții au avut ocazia de a experimenta o gustare inedită oferită de produsele pregătite cu grijă din materia primă locală. Echipa noastră a colaborat strâns cu colegii de la Ferma AROMELA, prezentând o gamă diversificată de produse delicioase obținute din fructe proaspete. Participanții au fost invitați să-și pună simțurile la încercare, savurând dulcețuri, sucuri răcoritoare, sucuri de tip supliment alimentar, siropuri și ceaiuri, toate pregătite în contextul bogat al sezonului de toamnă. Degustarea a fost o oportunitate perfectă pentru a experimenta gusturi autentice și pentru a împărtăși impresii și păreri cu privire la aceste produse locale deosebite.
whatsapp