Evenimente in ferma

Evenimente in ferma

Povestea Brandului
AROMELA este o afacere de familie începută în 2014 pe meleagurile românești, a cărei poveste s-a născut dintr-un vis frumos.

Aromela nu este doar o plantație de plante și fructe ecologice, ci este și o pasiune din suflet, pentru oameni și natură.

O pasiune ce ne urmărește prin fiecare pas al procesului de producție, de la cultivarea și culegerea propriilor fructe, până la procesarea și ambalarea lor.

Astăzi, sub brandul Aromela există nenumărate produse din fructe bio pe care noua ne place sa le numim: mină de aur pentru corp.
Evenimente in ferma
        Pick Your Own
Ferma BioArca oferă o experiență unică pentru familii și pasionații de natură, prin organizarea diverselor evenimente care îmbină relaxarea și bucuria de a petrece timp în mijlocul mediului rural. Fiecare eveniment este conceput pentru a aduce oamenii mai aproape de natură și pentru a promova o viață sănătoasă și sustenabilă.Printre activitățile propuse se numără sesiuni de cules fructe proaspete direct de pe pom, oferind participanților șansa de a se conecta cu procesul de producție alimentară și de a-și umple coșurile cu roade proaspete.
whatsapp