Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Băneasa

Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Băneasa

Povestea Brandului
AROMELA este o afacere de familie începută în 2014 pe meleagurile românești, a cărei poveste s-a născut dintr-un vis frumos.

Aromela nu este doar o plantație de plante și fructe ecologice, ci este și o pasiune din suflet, pentru oameni și natură.

O pasiune ce ne urmărește prin fiecare pas al procesului de producție, de la cultivarea și culegerea propriilor fructe, până la procesarea și ambalarea lor.

Astăzi, sub brandul Aromela există nenumărate produse din fructe bio pe care noua ne place sa le numim: mină de aur pentru corp.
SCDP Băneasa
Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Băneasa este una dintre instituțiile de cercetare agricolă din România care se concentrează pe dezvoltarea și îmbunătățirea tehnologiilor din domeniul pomiculturii.

Această stațiune are ca obiectiv principal realizarea de cercetări științifice și experimente în domeniul pomiculturii, cu scopul de a dezvolta soiuri noi de pomi fructiferi, tehnici de creștere a pomilor, și de a oferi consultanță agricolă pentru fermierii locali.

Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură Băneasa are un rol important în susținerea dezvoltării sectorului agricol din România prin furnizarea de informații științifice și tehnice, care să ajute agricultorii să-și îmbunătățească practicile și să obțină producții mai bune.
whatsapp