Dulceata de Aronia BIO

Dulceata de Aronia BIO

0(scrie una)
COD: PS1006
În Stoc
Cantitate
18,00 lei

Dulceata BIO de aronia. Este realizata din fructe ecologice din ferma, indulcita cu suc bio de mere.

Este o dulceata fina, in care gustul fructelor de aronia, astringente si usor dulci se impleteste cu cel al sucului de mar, dulce si parfumat. Ca indulcitor a fost adaugat sucul de mere, care ii adauga o dulceata naturala.

Borcanul are 212 gr.

A se păstra la temperatura de maxim 25 grd C și ferit de umezeala. După deschidere, ambalajul se păstreaza în frigider la temperatura de 3-8 grd C și se consumă în termen de 30 de zile. 

Ingrediente: Fructe eco de aronia 50%, suc ecologic concentrat de mere 49,7%, agar agar ecologic 0,3%..

Produs pasteurizat la temperatura de 82 grd C. Nu contine conservanti, coloranti, adaos de zahar.

Declaratie nutritionala, in medie, pentru 100g. Valoarea energetica 683,4 kJ/161,16kcal; Grasimi 0,25g, din care acizi grasi saturati 0 g;

Glucide totale 38,67g, din care zaharuri  32,16 g; Proteine 0,98 g.

Conține cantități neglijabile de sare. Prezența conținutului de sare se datorează exclusiv prezenței in mod natural a sodiului.

Produsele nu au ca si ingredient nici unul din cei 14 alergeni iar in unitatea de procesare nu au fost procesate produse care ar putea contine unul din cei 14 alergeni, respectiv: cereale, crustacea, ouă, pește, arahide, soia, lapte, fructe cu coajă lemnoasă, telină, muștar, semințe de susan, dioxidul de sulf și sulfiții, lupin, moluște, respective produse derivate ale acestora. 

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

whatsapp