Pudra de Aronia BIO

Pudra de Aronia BIO

Pudra de Aronia BIO

0(scrie una)
COD: ps52
În Stoc
Cantitate
100,00 lei

Pudra obtinuta din fructe de aronia. Pretul este pentru 1 kg.

Ingrediente: 100% aronia pudra, provenita din agriculturi ecologice.

Mod de administrare: 1 lingurita de pulbere de cca 2-3 ori pe zi. Se poate amesteca cu o cantitate mica de lichid sau cu musli, iaurt, suc de fructe sau legume, salate sau in ceaiuri.

Atentie: A se pastra la loc uscat si racoros.

A nu se lasa la indemana copiilor.

A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Produs realizat integral in Romania

A se păstra la temperatura de maxim 25 grd C și ferit de umezeala. După deschidere, ambalajul se păstreaza la loc racoros și se consumă în termen de 30 de zile. 

Ingrediente:fructe eco de aronia 100%. 


Produsele nu au ca si ingredient nici unul din cei 14 alergeni iar in unitatea de procesare nu au fost procesate produse care ar putea contine unul din cei 14 alergeni, respectiv: cereale, crustacea, ouă, pește, arahide, soia, lapte, fructe cu coajă lemnoasă, telină, muștar, semințe de susan, dioxidul de sulf și sulfiții, lupin, moluște, respective produse derivate ale acestora. 

✔️ Produsul pudra de aronia este realizat printr-un proces de incalzire la temperaturi scăzute pentru a pastra continutul de antioxidanți, antocianinele naturale, polifenoli. În plus, fibrele, vitamina C și mangan.
✔️ Produs realizat integral in Romania. De ce să cumpărați pudra de aronia realizata si expediata din întreaga lume, când exista originare din Romania? 
✔️ Produsul este usor de folosit.Se amestecă bine și are gust bun în smoothie-urile și iaurtul de dimineață, ceai, rețetele cu fructe sau suc de fructe. Suplimentează-ți dieta zilnic cu pudrele noastre de înaltă calitate.
✔️ Produsul nu este realizat din concentrat. Acesta păstrează pulpa, semințele și coaja, intacte, acestea fiind cele care conține substanțe nutritive importante.
✔️Fără adaosuri, zahăr adăugat, aditivi sau conservanți. Fabricat 100% din fructe de aronia.Vegan, fara OMG, fara gluten. 
✔️Se poate combina cu alte superalimente precum pudra de mure, pudra de capsuni, pentru rețete creative. 

✔️Produsul este expediat in pungi vidate astfel incat sa il puteti mentine pe o durata cat mai mare, inainte de deschidere. Dupa deschidere, se poate transfera in ambalaje de tipul pungilor de hartie sau borcane de sticla, si se poate pastra la temperatura camerei. 

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

whatsapp