Despre noi

Despre noi

Povestea Brandului
AROMELA este o afacere de familie începută în 2014 pe meleagurile românești, a cărei poveste s-a născut dintr-un vis frumos.

Aromela nu este doar o plantație de plante și fructe ecologice, ci este și o pasiune din suflet, pentru oameni și natură.

O pasiune ce ne urmărește prin fiecare pas al procesului de producție, de la cultivarea și culegerea propriilor fructe, până la procesarea și ambalarea lor.

Astăzi, sub brandul Aromela există nenumărate produse din fructe bio pe care noua ne place sa le numim: mină de aur pentru corp.


Cine suntem?

Proiectul “Bio Arca!” a luat naştere pentru a promova fructele şi legumele din fermele locale, care se caracterizează printr-o înaltă calitate organoleptică şi nutriţională şi care, datorită trasabilităţii, asigură o transparenţă deplină în ceea ce priveşte originea şi metodele de producţie utilizate.
Scopul proiectului este promovarea cooperării între actorii local, in scopul comercializarii produselor agoalimentare prin intermediul lanturilor scurte de aprovizionare, respectiv prin crearea unei piete locale pentru produse pomicole, inclusiv promovarea acesteia.

Activitățile proiectului presupun:

1. organizarea de târguri și evenimente periodice în ferme pentru promovarea proiectului și comercializarea produselor direct către consumatori
2. promovare prin rețele de socializare și realizarea de campanie de promovare – audio si video
3. participarea fermierilor la târguri locale și regionale.


Partenerii implicati sunt:

• Lider proiect: SC Sana Plant Extract SRL (fermier)
• Stațiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Pomicultură Băneasa (fermier) – Partener 1
• SC Inpulse Partners SRL (promovare) – Partener 2

whatsapp